Manon Kamminga   D88

Geboortedatum: 07-04-1992

 

Beste resultaten: Meervoudig Europees kampioen skeeleren, meervoudig winnares KPN marathon, 3e NK marathon, winnares Haaksbergen 2017

Hoogte punten: Te veel om op te noemen en ik hoop dat er nog vele volgen

Bijzonderheden: Na een periode van overtraindheid, stopte Manon Kamminga met topsport. Afgelopen jaar keerde Manon Kamminga terug in de sport.

Specialiteit/sterke punt: Snelheid / tactisch inzicht

Minder sterke punt: Herstellen tijdens de koers (Dat laat ik natuurlijk zo min mogelijk merken)

Doelen: Het doel is vooral plezier hebben in de sport en vanuit daar zo goed mogelijk presteren.

Wat verwacht je van het team en van je zelf: Met deze groep dames nog heel veel plezier beleven in en van de sport.Ik denk dat de resultaten dan vanzelf volgen. Daarbij hoop ik heel veel ervaring te kunnen delen met de dames waardoor iedereen individueel ook stappen kan maken.

Waarom heb je gekozen voor dit team: Dit team koos mij! Met het team van vorig seizoen kwamen we er niet helemaal uit. Per toeval kwam ik bij A6 terecht om een auto te kopen. Henk Jan vertelde mij over zijn plannen/dromen om samen met Klasina nog eens een dames ploeg te gaan begeleiden. Ja, leuk dacht ik. Met mij waren er meer enthousiaste dames, sponsoren en helpende handen die daar net zo overdachten en is het toch gelukt om al dit seizoen met het team te starten!